Гайд по всем досягненням Hunter's Moon: A Sovereign Syndicate Adventure
GHub Platform · Гайд · 0 ответов · 7 просмотров

Все дуже просто, ці ачівки неможливо пропустити, якщо ви пройдете гру ви точно їх отримаєте. Навчання Виконати навчальне завдання Засохлий ліс Успішно завершити мандрівку до Засохлого лісу Хто такий Старий Том? Пройти всі події усвідомлення в Засохлому лісі Старий Том мертвий Здолати Старого Тома Порох, плоть і сталь Успішно завершити мандрівку в завданні «Порох, плоть і сталь» Хто такий професор Вейн? Пройти всі події усвідомлення в завданні «Порох, плоть і сталь» Професор Вейн мертвий Здолати професора Вейна Хто такий Славенко? Пройти всі події усвідомлення в завданні «Жах на пірсі» Жах на пірсі Успішно завершити мандрівку в завданні «Жах на пірсі» Славенко мертвий Здолати Славенка Ритуал спинено Здолати останнього боса в завданні «Нескінченна ніч» Пройти різні етапи гри усіма персонажами. Спершу вам треба відкрити ще 3, це робиться на базі за матеріали, які ви можете збирати під час забігу. Захист предків Відкрити Нанді Найсвітліший розум Британії Відкрити Ґрізвальда Завзяття найманця Відкрити Джеріко Стратегія Після того як ви усіх відкрили, треба за кожного з них пройти одну з подорожей і перемогти місцевого боса. У кожного з героїв є сильні карти, які в комбінації з картами Таро і головне артефактами вам у цьому допоможуть. Моя головна порада - приходьте до торговця з повними карманами грошей і предметів на продаж. Кожен артефакт підсилить вас, бийтесь з елітними босами, проходьте події і під кінець у вас буде 10-15 артефактів, проти яких ніхто не зможе від вас захиститись. Королева полювання Успішно завершити мандрівку за Моллі Їй потрібні арефакти на добір карт, і карти Таро на більше енергії Прекрасні розрахунки Успішно завершити мандрівку за Ґрізвальда Найкраща карта таро це Блазень, який дає 3 захисту і 3 сили і станить на перший хід. Зілля й коріння Успішно завершити мандрівку за Нанді Завжди тримати відвагу на максі, у про укріплення оборони можете не думати, а ось щось на демедж треба брати. Карта яка атакує на кількість броні героя - імба. Воля й мужність Успішно завершити мандрівку за Джеріко Найкраща карта таро, та що дає на початку ходу 3 бафа і 3 дебафа і та що використовує карти умови ще двічі. Рекомендації Загалом беріть карти таро які дають +1 до енергії, але не дозволяють хілл(Нанді і Ґрізвальд весь час у броні), зменшують вибір карти до 1(Підійде усім героям, бо більшість карт для перемоги ви або купите або візьмете), зменшують кількість колод шляху(Підійде усім, але під цією картою торговець може випасти коли у вас не буде грошей і треба буде чекати наступну його появу). Карта яка дає +1, але збільшує кількість Фатуму на 2 після боїв - найгріше що ви можете взяти на початку, Рекомендую лише під битву з босом, тобто під кінець подорожі. Взагалі слідкуйте за Фатумом, є артефакт що збільшує ліміт до 20, беріть його, якщо Фатум 3 лвла то вже треба потіти, а якщо вище то врятує тільки імбова колода+артефакти. Презирство Ґрізвальда Здолати останнього боса в завданні «Нескінченна ніч» за Ґрізвальда Сміливість Нанді Здолати останнього боса в завданні «Нескінченна ніч» за Нанді Помста Моллі Здолати останнього боса в завданні «Нескінченна ніч» за Моллі Залізний кулак Джеріко Здолати останнього боса в завданні «Нескінченна ніч» за Джеріко Як я і написав, тут треба прям знати що робити для ачівки, але у вас є я, а в мене 100%. Почнемо з легшого, ачівки на лвл. Всього їх 4, на 10, 20, 30 і 50 відповідно. 50 це не максимум, я щоб отримати всі і трохи насолодитись грою набрав 62. Рівень 10 Отримати досвід для 10 рівня Рівень 20 Отримати досвід для 20 рівня Рівень 30 Отримати досвід для 30 рівня Рівень 50 Отримати досвід для 50 рівня Тепер трохи важче Друзі в нетрях Мати трьох союзників одночасно Теоретично виконується за будь-кого через артефакти і карти, але найлегше за Ґрізвальда, в нього купа викликів союзників і ще й епічна карта яка викликає весь сквад. Капіталіст Набрати 1000 монет за одну мандрівку На базі є покращення, яке дозволяє заробляти +25% грошей під час подорожі. Просто нічого не купуйте під час забігу і буде вам щастя. Добий його! Убити боса за допомогою карти Джеріко «Останній удар» Це простіше ніж здається, важче знайти цю карту і не дати босу померти швидше. Отже, ця карта вбиває ціль якшо у неї менше 20% здоров'я. Якщо її поліпшити то вбиває з 25%. Допоможе артефакт який дозволяє не скидувати карти після закінчення ходу. З ним лишається знизити хп боса і добити. Без нього - чекати поки карта прийде в руку і вішати захист або танкувати лицем. Залізний панцир Набрати 1000 Блокування Коли я вперше побачив цю ачівку, я відразу подумав про Нанді, у неї є карта яка подвоює броню, але це рідкісна карта і треба було б щонайменше 3 таких щоб добитись тисячі. Все виявилось простіше. Шукайте звичайну карту Дух Антилопи - не скидує броню на початку ходу. І все, головне щоб вороги не били занадто сильно, проти собак або щурів буде якраз. Беріть карту, чекайте поки прийде в руку, а далі просто стійте і накидуйте на себе броню(буде швидше якщо у вас повна Відвага) Розкішний «Шпак» Придбати всі поліпшення для дирижабля За одне проходження подорожі, при умові що ми беремо усі карти з матеріалами, а також отримуємо +5 за кінець глави вийде 50-60. Я пропоную швидший спосіб. Берете Нанді, запускаєте будь-яку місію, я брав Порт. У неї стартово артефакт який дає більше колод і більше стосів, шукайте карти, які дають матеріали, їх дві, одна дає за 100 монет 10 матеріалів, інша безкоштовно 5. Супер якщо вони ще й зверху і ви можете взяти їх першими. Взяли 15 - завершуйте мандрівку. І так по колу, це набагато швидше чим проходити цілу подорож. Це найрідкісніше досягнення, це означає що скоріше за все ви вже все пройшли купу разів і хочете добити досягнення. Дякую що прочитали, стім дуже кривий в плані посібників як я зрозумів, але в мене є запал і мотивація створити ще англійську версію. Гарного дня, смерть русні. --- Источник: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3647452936
ИсточникGHub Platform · автор02.08.2026, 13:42:07
Все дуже просто, ці ачівки неможливо пропустити, якщо ви пройдете гру ви точно їх отримаєте. Навчання Виконати навчальне завдання Засохлий ліс Успішно завершити мандрівку до Засохлого лісу Хто такий Старий Том? Пройти всі події усвідомлення в Засохлому лісі Старий Том мертвий Здо…
Войдите, чтобы писать в группе